Opinie

Salony Ślubne Białystok opinie

pani paulina suknia ślubna cymbeline paris

Pani Paulina – opinia o salonie Cymbeline Paris

"Bardzo serdecznie dziękuję niesamowitym kobietkom z salonu Cymbeline za nieocenioną pomoc w wyborze idealnej sukni ślubnej. Za profesjonalne podejście do klientki, za cenne rady i uwagi. Raz jeszcze dziękuję za Czytaj więcej

Paulina Cymbeline Paris Mar. 15, 2016

pani ela suknia ślubna cymbeline paris

Pani Ela – opinia o salonie Cymbeline Paris

"Przeglądając Internet w poszukiwaniu idealnej sukni ślubnej, w końcu trafiłam na zdjęcie tej wymarzonej! (Pronovias, model Odette). Znalazłam ją oczywiście w salonie Cymbeline 🙂 Choć minęło już trochę czasu, chciałabym Czytaj więcej

Ela Cymbeline Paris Sty. 23, 2016

pani iwona suknia ślubna bellissima exclusive

Pani Iwona – opinia o salonie Bellissima Exclusive

"Chciałabym serdecznie podziękować za pomoc w wyborze tej jedynej sukni ślubnej oraz współgrających z nią dodatków. Dziękuję za fachowe i profesjonalne podejście oraz bardzo życzliwą i sympatyczną atmosferę, która jest Czytaj więcej

Iwona Bellissima Exclusive Sty. 10, 2016

pani karolina suknia ślubna cymbeline paris

Pani Karolina – opinia o salonie Cymbeline Paris

"Chciałam serdecznie podziękować za dobór idealnej jak dla mnie sukni ślubnej! Jak to się mówi to był "Strzał w dziesiątkę " ! W tym najważniejszym dniu, czułam się wyjątkowo ! Czytaj więcej

Karolina Cymbeline Paris Gru. 29, 2015

pani agnieszka suknia ślubna celebrity boutique

Pani Agnieszka – opinia o salonie Celebrity Boutique

"Jeszcze raz serdecznie dziękuję za pomoc w dobraniu TEJ jedynej...i pomyśleć że gdy Pani Ewa zaproponowała mi tę suknie moja słowa brzmiały: "Mi się ona w ogóle nie podoba, ale Czytaj więcej

Agnieszka Celebrity Boutique Lis. 24, 2015

pani magdalena suknia ślubna cymbeline paris

Pani Magdalena – opinia o salonie Cymbeline Paris

"Każda kobieta ma jakieś wyobrażenie siebie stojącej przed ołtarzem…sztuką jest dobrać taką suknie, która sprawi, że to marzenie będzie rzeczywistością… Bardzo dziękuje za pomoc w znalezieniu "tej mojej". Właściwe Kobietki Czytaj więcej

Magdalena Cymbeline Paris Lis. 20, 2015

pani agnieszka suknia ślubna bellissima exclusive

Pani Agnieszka – opinia o salonie Bellissima Exclusive

"Chciałam podziękować Paniom za pomoc w wyborze sukni i dodatków do niej dzięki którym mogłam czuć się naprawdę wyjątkowo w tym ważnym dla mnie dniu. Suknia zrobiła na gościach niesamowite Czytaj więcej

Agnieszka Bellissima Exclusive Paź. 8, 2015

pani aneta suknia ślubna cymbeline paris

Pani Aneta – opinia o salonie Cymbeline Paris

"Drogie Panie! Serdecznie, jeszcze raz chciałabym podziękować Aniołkom z salonu Cymbeline za pomoc w wyborze sukni i dodatków:-) dzięki Wam w ten szczególny dzień czułam się jak księżniczka:-) dziękuję i Czytaj więcej

Aneta Cymbeline Paris Paź. 6, 2015

default gravatar

Pani Sylwia – opinia o salonie Bellissima Exclusive

"Drogie Panie tak jak obiecałam podsyłam zdjęcia sukni Clary. Chciałabym bardzo podziękować...może jak panie pamiętają początkowo nie byłam przekonana do tego modelu, nie była to miłość od pierwszego wejrzenia ale Czytaj więcej

Sylwia Bellissima Exclusive Paź. 1, 2015

pani edyta suknia ślubna cymbeline paris

Pani Edyta – opinia o salonie Cymbeline Paris

"Teraz jak już emocje opadły chciałam podziękować wszystkim Paniom z salonu Cymbeline za pomoc w wyborze idealnej sukni ślubnej. Za profesjonalne podejście i przemiłą atmosferę podczas spotkań na przymiarkach. Za Czytaj więcej

Edyta Cymbeline Paris Wrz. 22, 2015

Najpiękniejsze suknie ślubne - Pani Marta

Pani Marta o salonie Cymbeline Paris Białystok – Opinie

Cymbeline Białystok Opinie “Dziękuję pani Ali i Monice za pomoc w doborze sukni ślubnej. Polecam Salon Cymbeline wszystkim przyszłym pannom młodym, które pragną wyglądać wyjątkowo w dniu swojego ślubu. Tutaj Czytaj więcej

Wrz. 7, 2015

Najpiękniejsze suknie ślubne - Pani Agnieszka

Pani Agnieszka o salonie Bellissima Exclusive Białystok – Opinie

Bellissima Białystok Opinie “Salon Bellissima Exclusive sprostał moim wszelkim oczekiwaniom. W sukni, którą wybrałam zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Wiedziałam, że to będzie ta wymarzona. I tak było, pierwsza przymiarka i Czytaj więcej

Sie. 31, 2015

default gravatar

Pani Joanna o salonie Wiktoria Outlet Białystok – Opinie

Wiktoria Białystok Opinie „Przepiękna suknia ślubna bez wydawania fortuny. Jak dobrze, że tu trafiłam!” – P. Joanna Kolekcje w Wiktoria Outlet Białystok

Sie. 24, 2015

default gravatar

Pani Milena o salonie Mon Cheri Boutique Białystok – Opinie

Mon Cheri Białystok Opinie ”Kupiłam tam suknię ślubną, buty, dodatki. Ubrałam nawet mamę i świadkową. W gratisie dostałam solidną dawkę pozytywnego humoru!” - P. Milena Kolekcje w Mon Cheri Boutique Białystok

Sie. 17, 2015

pani aleksandra suknia ślubna cymbeline paris

Pani Aleksandra – opinia o salonie Cymbeline Paris

"Jeszcze przed weselem mówiłam, że najbardziej udali mi się Mąż i suknia ślubna... I to nie żart 🙂 Panna młoda, która czuje, że ma na sobie suknię doskonałą - dobraną Czytaj więcej

Aleksandra Cymbeline Paris Sie. 10, 2015

default gravatar

Pani Kasia o salonie Bellissima Exclusive Białystok – Opinie

Bellissima Białystok Opinie “Salon pierwsza klasa! Przede wszystkim profesjonalna i niesamowicie uprzejma obsługa. Panie naprawdę potrafią doradzić tak, aby pięknie wyglądać w tym wyjątkowym dniu. Ja czułam się bajecznie! Dziękuję" - Czytaj więcej

Sie. 3, 2015

default gravatar

Pani Ewelina o salonie Bellissima Exclusive Białystok – Opinie

Bellissima Białystok Opinie „Chciałabym podziękować za suknię dzięki, której czułam się wyjątkowo, pięknie oraz kobieco. Rodzina i goście też tak uważali!” – P. Ewelina Kolekcje w Bellissima Exclusive Białystok

Lip. 20, 2015

default gravatar

Pani Katarzyna o salonie Mon Cheri Boutique Białystok – Opinie

Mon Cheri Białystok Opinie „Najlepszy salon sukien ślubnych w mieście. Wystrój, atmosfera, asortyment i obsługa na duży plus. Z chęcią wzięłabym ślub jeszcze raz tylko po to, by znowu stać Czytaj więcej

Lip. 6, 2015

default gravatar

Pani Wioleta o salonie Cymbeline Paris Białystok – Opinie

Cymbeline Białystok Opinie „Przy przygotowaniach do ślubu najbardziej bałam się o suknię., Cztery miesiące, szybka decyzja, ślub w tym roku i jedyne zmartwienie: co z sukienka? Czy w krótkim czasie Czytaj więcej

Cze. 22, 2015

default gravatar

Pani Weronika o salonie Wiktoria Outlet Białystok – Opinie

Wiktoria Białystok Opinie “Zakup ślubnej sukni zawsze kojarzył mi się z olbrzymim wydatkiem. Jak duże było moje zaskoczenie, kiedy przekroczyłam próg Outletu Wiktoria! Ceny “ludzkie”, obsługa super-profesjonalna, a suknie…  jedynym słowem: Czytaj więcej

Cze. 8, 2015

default gravatar

Pani Ewa o salonie Wiktoria Outlet Białystok – Opinie

Wiktoria Białystok Opinie „Mimo, iż w nazwie tego miejsca widnieje słowo OUTLET to asortyment i profesjonalizm salonu nie odbiega w żaden sposób od tych uważanych za prestiżowe. Polecam każdemu, bo naprawdę Czytaj więcej

Maj. 25, 2015

default gravatar

Pani Anita o salonie Bellissima Exclusive Białystok – Opinie

Bellissima Białystok Opinie „Obsługa to sztab profesjonalistów – na pierwszy rzut oka widać, że są to osoby wyszkolone i posiadające zmysł do tej pracy. Na swój ślub ubrałam tam się nie Czytaj więcej

Maj. 11, 2015

default gravatar

Pani Anna o salonie Mon Cheri Boutique Białystok – Opinie

Mon Cheri Białystok Opinie „Idealna obsługa, piękne suknie! Znalazłam tam tę „wymarzoną”. Z czystym sercem każdemu będę polecać salon ślubny Mon Cheri Boutique.” – P. Anna Kolekcje w Mon Cheri Boutique Czytaj więcej

Kwi. 16, 2015

default gravatar

Pani Kinga o salonie Cymbeline Paris Białystok – Opinie

Cymbeline Białystok Opinie „Salon sukien ślubnych Cymbeline to wspaniałe miejsce - eleganckie, pełne szyku, panuje w nim zawsze przyjemna atmosfera,którą tworzy cały sztab stylistów Salonu. Zawsze dobrze i szczerze doradzą Czytaj więcej

Kwi. 1, 2015

Najpiękniejsze suknie ślubne - Pani Ewelina

Pani Ewelina – opinia o salonie Bellissima Exclusive

“Kochane Panie! Dziękuję Wam bardzo, szczególnie Pani Eli za pomoc w doborze idealnej sukni ( bez Pani na pewno bym nie zwróciła uwagi na nią, a za Pani namową zmierzyłam Czytaj więcej

Ewelina Bellissima Exclusive Gru. 12, 2014